Fontäner, marksten och krukor


Fontäner och belysning blir allt mer populära och är ett trevligt inslag i trädgården. Vi har många olika varianter som du är välkommen hit att titta på innan du bestämmer dig. Vi hjälper dig att välja rätt utifrån din förutsättning.
Marksten finns för varje ändamål i trädgårdsanläggningen, olika färger, storlekar, mm. Kom hit och titta på vårt sortiment och här kan du få inspiration och se hela det sortiment som vi kan skaffa hem». Utekrukor fyllda med olika växter som pryder uterummet, terrassen eller trädgården är ett vackert inslag. Kom gärna hit och leta upp din favorit i vårt breda sortiment. Vill du ha krukan planterad med passande växter så hjälper vi till med det också.
Växter är beroende av vatten och ett bra bevattningssystem är a och o främst om man har en stor trädgård men även den lilla ska kunna vattnas när man är på semester. Kanske nåogn granne ska vattna och då känns det tryggt att säga, öppna kranen så bilr allt bevattnat. Kom och titta och köp det du behöver hos oss, vi säljer Hozelock som har ett brett sortiment läs mer här>>Instagram Facebook